Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Spellen vrijgezellenfeest

Spellen Vrijgezellenfeest Pink Pepper

Het is altijd leuk om de spelletjes nog persoonlijker te maken door zelf vragen of opdrachten toe te voegen, of aan te vullen met doe opdrachten.

We hebben daarom in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht allerlei tips op een rij gezet.

Bruidegom of bruid quiz

Een zeer populair spellen vrijgezellenfeesten voor zowel de mannen vrijgezellenfeesten als die van vrouwen. In ons spellen vrijgezellenfeest overzicht vind je daarom natuurlijk ook deze quiz. De ‘Bruid en Bruidegom quiz’ zal de aanstaande bruid en alle vriendinnen zeker verrassen. Voorafgaand aan het vrijgezellenfeest wordt aan de bruidegom gevraagd om onderstaande vragen te beantwoorden.

Toepasselijke vragen

Natuurlijk kun je zelf nog veel toepasselijkere vragen verzinnen. Op de vrijgezellendag zelf wordt de bruid gevraagd om op dezelfde vragen antwoord te geven. Als ze een ander antwoord dan de bruidegom geeft moet ze een slok nemen van haar drankje of een zelf verzonnen opdracht uitvoeren. Dat is aan jullie om te beslissen. De vrijgezel denkt dat ze alle antwoorden weet maar het komt bijna nooit voor dat ze alles goed heeft… Dit spel mag niet ontbreken op een goed vrijgezellenfeest!

1. Hoe vaak trekt HIJ schone sokken aan?

2. Maat van ZIJN T-shirts?

3. Wat is ZIJN favoriete film?

4. HAAR slechtste gewoonte (volgens HEM)?

5. Wie kookt het meest in huis?

6. Welke vrouwelijke film/TV-ster vindt HIJ aantrekkelijk?

7. ZIJN favoriete cocktail?

8. Welke cocktail drinkt ZIJ het liefst?

9. Welke positie speelt HIJ op het veld?

Maar ook nog!

10. Wat was de naam van ZIJN favoriete huisdier in zijn kinderjaren?

11. Van welk lid van ZIJN familie houdt ZIJ het minst?

12. Van welk lid van HAAR familie houdt HIJ het minst?

13. Wat is de naam van HAAR eerste vriendje?

14. Hoe oud was HIJ toen hij een meisje voor het eerst zoende?

15. Wat is HAAR cup maat?

16. Wat is ZIJN favoriete boek?

17. Op welke beroemde film/tv-ster denkt HIJ dat hij het meest lijkt?

18. Wat is ZIJN favoriete lingeriesetje van HAAR?

19. Wie zal de grootste kater hebben na de bruiloft?

20. Wat is ZIJN favoriete boxershort/onderbroek?

Bruidegom quiz; de een of de ander

Een andere klassieker bij  vrijgezellenfeesten en in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht; de ‘Bruidegom quiz’, zal iedereen aan het lachen maken. Vraag de bruidegom vooraf om te kiezen voor de een of de ander, van onderstaande opties. Natuurlijk kun je zelf ook nog wat opties toevoegen die op het aanstaand paar van toepassing zijn. Op de vrijgezellendag zelf vraag je de vrijgezel om te raden wat de bruidegom heeft geantwoord. Als ze het verkeerde antwoord geeft dan moet zij een slok van haar drankje drinken of een zelfgekozen opdracht uitvoeren. Dat is aan jullie om te beslissen. De waarheid zal met dit spel altijd boven tafel komen en het is ongelooflijk leuk om te doen. Dit is hoe het gaat bij ons spellen vrijgezellenfeest.

1. Blond of brunette?

2. Gewaxt of geschoren?

3. Meloen of gebakken eieren?

4. Billen of borsten?

5. Trashy of chique?

6. Boerenkool of asperges?

7. Voetbal of hockey?

8. McDonalds of Subway?

9. Thais of friet?

10. Amsterdam of Utrecht?

11. Wereldburger of inwoner van Nederland?

12. Bier of wijn?

13. Cola of Fanta?

14. Angelina Jolie of Cameron Diaz?

15. Thuis of in het buitenland?

16. Zonnen of skiën?

17. Thee of koffie?

18. Boxer of slip?

19. Bittergarnituur of gezonde snack?

20. Lap dance of breakdance?

21. Film of musical?

22. Biografie van Bill Gates of van Steve Jobs?

23. Sharapova of Kournikova?

24. Timberland of Timberlake?

En als je er nog niet klaar mee bent:

25. Randstad of platteland?

26. Groot of klein gezin?

27. Monopolie of Risk?

28. Playstation of X-box?

29. Gympen of nette pakschoenen?

30. Camping of hotel?

31. Met z’n tweeën of trio?

32. Diesel of Ralph Lauren?

33. Batman of Spiderman?

34. Casino of avondje aan de bar?

35. Blauwe of bruine ogen?

36. Katten of honden?

37. Snickers of Mars?

38. Zelf doen of bevredigd worden?

39. Nike of Adidas?

40. Onderop of bovenop?

41. Voorgerecht of nagerecht?

42. Elsevier of Voetbal International?

43. Ferrari of Maserati?

44. Willem-Alexander of Máxima?

45. J-Lo of Beyonce?

46. Ruw of glad?

47. Star-trek of Star Wars?

48. Stress aan de top of relaxed in het midden?

49. Schoonmoeder of schoonvader?

50. Publieke omroep of commerciële zender?

Bubble Gum spel

Wees gewaarschuwd! Dit spellen vrijgezellenfeest spel is erg grappig.

Schrijf een paar vragen over de bruidegom op een velletje papier. Leg de vragen voor aan de vrijgezel. Elke keer als zij een vraag verkeerd beantwoordt moet ze een kauwgom in haar mond stoppen. Wellicht overbodig om te vermelden dat hoe meer (moeilijke) vragen jullie verzinnen, hoe grappiger het wordt. Wel voorzichtig zijn dat ze niet stikt! Een favoriet in ons spellen vrijgezellenfeest spel overzicht.

Kant en klare spellen vrijgezellenfeest spel pakketten

Wij snappen natuurlijk ook heel goed dat je al genoeg te doen hebt bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Daarom hebben we speciaal voor jullie een vrijgezellentocht spelpakket samengesteld. Een super leuk pakket met allerlei hilarische opdrachten en alle benodigde materialen erin, zodat je niets meer hoeft voor te bereiden. Voor slechts 65,- all in (ook verzendkosten) hebben jullie 2,5 uur enorme lol. Dus ben je met 10 personen dan is het maar 6,50 per persoon. Lekker makkelijk dus! Lees meer voor het vrijgezellentocht spelpakket.

Kant en klaar pakket met een grijs randje: 50 tinten spellen vrijgezellen spelpakket

Mag het ietsje spannender en gekker en wil je die opvulling van de dag liever niet zelf doen? Dan is het 50 tinten spelpakket misschien wel iets voor jullie en daarom ook in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht. Gebaseerd op de bekende 50 tinten boeken hebben wij een super mooi en heel hilarisch spel samengesteld. Dit zit in een prachtige luxe bewaarverpakking. Voor meer info over het pakket klik je op 50 tinten spelpakket.

Eerste kus spellen vrijgezellen spel

Toch liever zelf iets zelf verzorgen? Lees dan verder in onze spellen vrijgezellenfeest overzicht. Dit spel is erg leuk en de hele groep kan meedoen. Begin met de vrijgezel en vraag haar om haar eerste kus met de bruidegom te omschrijven. Wanneer het gebeurde, waar het gebeurde… alle details. Ga de kring rond en vraag elke deelnemer om haar eerste kus met hun echtgenoot/vriend te omschrijven tijdens dit spellen vrijgezellenfeest spel. Het leukste/origineelste/grappigste verhaal wint een drankje van de vrijgezel.

The 5 Decades of Marital Underwear.

Pak 5 paar onderbroeken apart in en geef ze aan de vrijgezel. Deze moet de onderbroeken één voor één uitpakken. De 5 verschillende soorten onderbroeken vertegenwoordigen de onderdelen in je huwelijk.

Het eerste pakje: Hierin doe je een mini-string. Wanneer de vrijgezel deze uitpakt, vertel je dat de string de wittebroodsweken vertegenwoordigt.

Het tweede pakje: Hierin verpak je een wat minder sexy string/onderbroek. Wanneer de vrijgezel deze uitpakt, vertel je dat deze onderbroek het tweede decennium van het huwelijk vertegenwoordigt, oftewel: het krijgen van comfortabele perioden.

Het derde pakje: Hierin wikkel je een paar baby onderbroekjes. Wanneer de vrijgezel deze uitpakt, vertel je dat het de periode ‘net voordat de kinderen komen’ aangeeft.

Het vierde pakje: Hierin verpak je een paar grote vrouwenonderbroeken. Wanneer de vrijgezel deze uitpakt, vertel je dat het de periode ‘als de kinderen er zijn’ vertegenwoordigt.

Het vijfde pakje: Hierin doe je de lelijkste, grootste, meest on-charmante oma-onderbroek die je maar kunt vinden. Wanneer de vrijgezel deze uitpakt, vertel je dat het de laatste periode uit het huwelijk voorstelt.

Het schrijf spel: The Note Game

The Note Game mag niet ontbreken in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht. Het geeft iedereen die bij het vrijgezellenfeest is een kans om betrokken te raken en een gebeurtenis met/van de vrijgezel te beschrijven.

Voorzie eerst iedereen van pen en papier. Vraag iedereen om in één zin een leuke gebeurtenis met/van de bruid te beschrijven en doe alle papiertjes in een hoed of bakje. Vraag de bruid om de papiertjes één voor één te pakken en de beschrijving voor te lezen. Laat de bruid raden wie het heeft geschreven en uitleggen wat de hele gebeurtenis was. Als de bruid de naam van de persoon die het heeft geschreven goed raadt, moet die persoon een drankje opdrinken.

Hoe meer gênante momenten er gedeeld worden, des te leuker dit spellen vrijgezellenfeest spel is!

True or False

Deze game vereist wel wat voorbereiding, maar kan hilarische momenten opleveren. Het is de bedoeling dat het spellen vrijgezellen feest spel wordt voorbereid door iemand die veel over de bruid weet en haar heel goed kent. Schrijf 10 of meer korte, gênante verhalen over de bruid en zet hieronder ‘Waar of Niet waar’. Geef alle gasten dit lijstje en laat iedereen alle verhalen beantwoorden met ‘Waar’ of ‘Niet waar’. Als iedereen daarmee klaar is, vertel je dat alles waar is. Dit spellen vrijgezellenfeest spel is alleen leuk als de verhalen echt gênant zijn voor de bruid, maar denk eraan dat je geen grote geheimen verklapt… Ga hier niet te ver in, want dan is het niet meer leuk. Zeker ook een topper in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht.

Truth or Dare

Laat iedereen een gênante vraag stellen aan de vrijgezel tijdens dit spellen vrijgezellenfeest spel. Wanneer de bruid op één van de vragen niet wil antwoorden, krijgt ze een ‘dare’. Ze moet dan een gekke opdracht uitvoeren. Wanneer ze dit ook niet wil, moet zij een shotje drinken. Mogelijke ‘dares’ zijn:

Vraag een vreemde om een drankje voor je te kopen.
Loop op iemand af en vraag deze om zijn/haar handtekening.
Zoek een man en vraag hem om wisselgeld om een condoom uit de automaat te halen.
Schreeuw heel hard dat je geen ondergoed draagt.
Vraag een man in een uniform om een kus.
Vraag het telefoonnummer van een man waarvan de naam met een bepaalde letter begint.
Doe de ‘macarena’ , als iemand van de gasten ‘macarena’ zegt.
Zoek en kus twee broers/neefjes.
Verwijder een item ondergoed zonder de kamer te verlaten.

Male Model

Deze vinden we zelf wel een van de leukste uit ons spellen vrijgezellenfeest lijstje. Zoek een foto van een aantrekkelijk mannelijk model. Bij voorkeur met blote buik. Photoshop het hoofd van de bruid op het lichaam van het model. Print de foto in groot formaat uit als verrassing voor de bruid. Je kan bijvoorbeeld placemats laten maken met deze foto en deze onder de borden leggen tijdens het diner. Als schilderij aan de muur kan natuurlijk ook na dit spellen vrijgezellenfeest spel.

Wedding Dress Game

Dit spel vereist een heleboel wc-papier, plakband en een levendige fantasie… De groep wordt in kleine groepjes verdeeld. Elk groepje ontwerpt een bruidsjurk uit verschillende materialen. Na 15-30 minuten trekt één van de groepsleden de jurk aan. Er wordt een modeshow gelopen en de bruid kiest wie de mooiste bruidsjurk gewonnen heeft. Erg leuk in ons spellen vrijgezellenfeest overzicht.Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 31,50 p.p. excl. 21% btw | 1½ uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Graffiti workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Graffiti workshopCreatief op een andere manier tijdens deze coole graffiti workshop

Meer info
Vanaf 26,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 12 personen

Vrijgezellenfeest

Cheerleading workshop

Vrijgezellenfeest

Cheerleading workshopGrijp je kans en ervaar hoe is het is om een cheerleader te zijn!

Meer info
Vanaf 27,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 12 personen

Vrijgezellenfeest

Paaldansen

Vrijgezellenfeest

PaaldansenLaat je maar lekker gaan aan die paal! Tijdens deze workshop paaldansen leer je de kneepjes van het paaldansen.

Meer info
Shell Tempo-team Rabobank Politie Vitens HEMA Gemeente Zoetermeer Yacht Unilever Philips Smit FNV Interpolis Robeco Haagse Hogeschool Vrumona Holland Casino Total Maersk DSM ABN-AMRO Consumentenbond Gemeente Amsterdam Intel Twynstra Gudde EY NautaDutilh Vrije Universiteit Ziggo Leger des Heils DHL AkzoNobel Gemeente Assen SRH EMI Schiphol TNO KPMG Reclassering TNT KPN Ricoh Douwe Egberts MEE Springer LUMC Intratuin Essent ING Suiker Unie Sanofi Avans Hogeschool Belastingdienst GWK pwc Bosch Gemeente Tilburg Reaal Hogeschool Arnhem en Nijmegen Hewlett Packard Centric De Rechtspraak DeliXL NS Provincie Gelderland De Amersfoortse AH Nationale Nederlanden Struik Volvo GVB Deloitte Port of Rotterdam ARAG Equens Tebodin Honeywell Menzis Rijksoverheid Toshiba CGI Gasunie