Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere

Op zoek naar een bedrijfsuitje Almere? Pink Pepper organiseert de leukste vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes, maar ook personeelsuitjes, teambuilding activiteiten en workshops voor elke gelegenheid, zoals vriendinnenuitjes. Pink Pepper regelt een onvergetelijk bedrijfsuitje in Almere.

Bezienswaardigheden Almere

Almere is absoluut de moeite van een bezoek waard. Zeker als bedrijfsuitje in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de prachtige Oostvaardersplassen of een escape room, het Veiligheidsmuseum of de nieuwe bibliotheek. Maar je kunt ook een bedrijfsuitje combineren met een bezoek aan brouwerij de Kemphaan of de City mall.

Pink Pepper heeft een groot en breed aanbod waaruit je kunt kiezen. Er is voor elk wat wils en als je wil, kunnen we ook diverse activiteiten combineren of uitbreiden met een lekkere borrel of een heerlijk diner in één van de vele restaurants in Almere-centrum.

Welk type uitje kies je?

Een greep uit ons aanbod: Action painting of een workshop Fotografie met smartphone. Leer veel mooiere foto’s te maken en te bewerken op je smartphone.

Wil je liever een quiz? Kijk dan eens bij de Ik hou van Holland quiz of onze befaamde pubquiz. Erg leuk en gezellig om te doen met absoluut een teambuilding-component.

Creatieve workshops zijn ook altijd leuk zoals Herman Brood, lekker losgaan met spuitverf zoals Herman Brood dat ook deed. Of het hoofd van je collega boetseren. Gaat het echt lijken of wordt het meer een karikatuur? Superleuk om te doen! Klik hier voor een overzicht van al onze bedrijfsuitjes.

Boek voor een perfect bedrijfsuitje Almere één van onze workshops of uitjes! Bij Pink Pepper regelen we het allemaal voor je!

Pink Pepper is één van de weinige aanbieders in Nederland die activiteiten in eigen beheer aanbiedt. Hierdoor is een bedrijfsuitje in Almere makkelijk op maat aan te bieden en tegen scherpe prijzen.Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 39,95 p.p. excl. 21% btw | 2½ uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Barista workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Barista workshopJe leert tijdens deze Barista workshop professionele Espresso's, Latte's of cappuccino's te maken.

Meer info
Vanaf 28,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Andy Warhol schilderen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Andy Warhol schilderenErvaring of niet, iedereen kan het. Door middel van een paar eenvoudige technieken, kom je al snel tot een prachtig resultaat.

Meer info
Vanaf 29,95 p.p. excl. 21% btw | 1¼ uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje

Percussie workshop

Bedrijfsuitje

Percussie workshopMuzikaal opzwepende percussie workshop!

Meer info
Shell Tempo-team Rabobank Politie Vitens HEMA Gemeente Zoetermeer Yacht Unilever Philips Smit FNV Interpolis Robeco Haagse Hogeschool Vrumona Holland Casino Total Maersk DSM ABN-AMRO Consumentenbond Gemeente Amsterdam Intel Twynstra Gudde EY NautaDutilh Vrije Universiteit Ziggo Leger des Heils DHL AkzoNobel Gemeente Assen SRH EMI Schiphol TNO KPMG Reclassering TNT KPN Ricoh Douwe Egberts MEE Springer LUMC Intratuin Essent ING Suiker Unie Sanofi Avans Hogeschool Belastingdienst GWK pwc Bosch Gemeente Tilburg Reaal Hogeschool Arnhem en Nijmegen Hewlett Packard Centric De Rechtspraak DeliXL NS Provincie Gelderland De Amersfoortse AH Nationale Nederlanden Struik Volvo GVB Deloitte Port of Rotterdam ARAG Equens Tebodin Honeywell Menzis Rijksoverheid Toshiba CGI Gasunie