Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere

Op zoek naar een bedrijfsuitje Almere? Pink Pepper organiseert de leukste vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes, maar ook personeelsuitjes, teambuilding activiteiten en workshops voor elke gelegenheid, zoals vriendinnenuitjes. Pink Pepper regelt een onvergetelijk bedrijfsuitje in Almere.

Bezienswaardigheden Almere

Almere is absoluut de moeite van een bezoek waard. Zeker als bedrijfsuitje in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de prachtige Oostvaardersplassen of een escape room, het Veiligheidsmuseum of de nieuwe bibliotheek. Maar je kunt ook een bedrijfsuitjes combineren met een bezoek aan brouwerij de Kemphaan of de city mall.

Pink Pepper heeft een groot en breed aanbod waaruit je kan kiezen. Er is voor elk wat wils en als je wil, kunnen we ook diverse activiteiten combineren of uitbreiden met een lekkere borrel of een heerlijk diner in één van de vele restaurants in Almere-centrum.

Welk type uitje kies je?

Een greep uit ons aanbod: action painting of een fotografie met smartphone. Leer veel mooiere foto’s te maken en te bewerken op je smartphone.

Wil je liever een quiz? Kijk dan eens bij Ik hou van Holland quiz of onze befaamde pubquiz. Erg leuk en gezellig om te doen met absoluut een teambuilding-component.

Creatieve workshops zijn ook altijd leuk zoals Herman Brood, lekker losgaan met spuitverf zoals Herman Brood dat ook deed. Of het hoofd van je collega boetseren. Gaat het echt lijken, of wordt het meer een karikatuur? Superleuk om te doen! Klik hier voor een overzicht van al onze bedrijfsuitjes.

Boek voor een perfect bedrijfsuitje één van onze workshops of uitjes! Bij Pink Pepper regelen we het allemaal voor je!

Pink Pepper is één van de weinige aanbieders in Nederland die activiteiten in eigen beheer aanbiedt. Hierdoor is een bedrijfsuitje in Almere makkelijk op maat aan te bieden en tegen scherpe prijzen.Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 46,50 excl. btw p.p. | 3 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Tapas kookworkshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Tapas kookworkshopZelf met jullie team of groep heerlijke Tapas gerechtjes maken tijdens deze Tapas kookworkshop. Het is maaltijd vullend dus aan het eind een heerlijk diner van de zelfgemaakte tapas.

Meer info
Vanaf 36,50 excl. btw p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Vrijgezellenfeest

Visagie workshop

Vrijgezellenfeest

Visagie workshopHeerlijk tutten en nieuwe technieken leren om jezelf op te maken. En dit alles onder professionele begeleiding van een visagist.

Meer info
Vanaf 16,00 excl. btw p.p. | 1 - 1½ uur | Vanaf 1 persoon

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Boottocht door de stad

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Boottocht door de stadBekijk de stad eens van een andere kant. Vanaf het water ontdek je steeds weer nieuwe dingen tijdens deze boottocht.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin