Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Workshop Almere

Workshop Almere

Op zoek naar een workshop Almere? Pink Pepper organiseert de leukste vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes, maar ook personeelsuitjes, teambuilding activiteiten en workshops voor elke gelegenheid, zoals vriendinnenuitjes. Pink Pepper regelt een onvergetelijke workshop in Almere.

Bezienswaardigheden Almere

Almere is absoluut de moeite van een bezoek waard. Zeker voor een workshop in combinatie met bijvoorbeeld een wandeling door de prachtige Oostvaardersplassen, een bezoekje aan een escape room of sauna. Of combineer een vrijgezellenfeestworkshop met aan het nabijgelegen strand. Bezoek de brouwerij de Kemphaan of ga een middag shoppen in de city mall en sluit af met één van onze creatieve workshops.

Pink Pepper heeft een groot en breed aanbod waaruit je kan kiezen. Er is voor elk wat wils en als je wil, kunnen we ook diverse activiteiten combineren of uitbreiden met een lekkere borrel of een heerlijk diner in één van de vele restaurants die Almere kent.

Welk type uitje kies je?

Een greep uit ons aanbod: dikke dames schilderen of een fotografie met smartphone. Leer veel mooiere foto’s te maken en te bewerken op je smartphone.

Wil je liever een quiz? Kijk dan eens bij Ik hou van Holland quiz of onze befaamde Pubquiz Erg leuk en gezellig om te doen met absoluut een teambuilding-component.

Creatieve workshops zijn ook altijd leuk zoals action painting, lekker in actie om een geweldig abstract schilderij te maken. Of het hoofd van je collega boetseren. Gaat het echt lijken, of wordt het meer een karikatuur? Superleuk om te doen! Klik hier voor een overzicht van al onze bedrijfsuitjes.

Ook voor je vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of als activiteit voor een familiefeest of verjaardag. Bij Pink Pepper regelen we het allemaal voor je!

Pink Pepper is één van de weinige aanbieders in Nederland die activiteiten in eigen beheer aanbiedt. Hierdoor is een workshop in Almere makkelijk op maat aan te bieden en tegen scherpe prijzen.Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 29,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Paint to rock

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Paint to rockTijdens deze Paint to Rock workshop ga je schilderen als Herman Brood. Het lukt altijd, dus geen nood als er ook minder creatieve types in de groep zitten.

Meer info
Vanaf 35,00 excl. BTW p.p. | 5 uur | Vanaf 12 personen

Arrangement Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Lunch – Moordspel – Borrel

Arrangement Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Lunch – Moordspel – BorrelZoek je een culinair en spannend middag vullend programma? Dan is dit écht iets voor jullie!

Meer info
Vanaf 36,95 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Vrijgezellenfeest

Verwenduo

Vrijgezellenfeest

VerwenduoGeniet van deze heerlijke wellness workshop van de ontspannen geuren. Maak je eigen lipbalsem en bodyscrub. De ultieme verwen workshop voor elke vrouw.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin