Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Workshop Almere

Workshop Almere

Op zoek naar een workshop Almere? Pink Pepper organiseert de leukste vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes, maar ook personeelsuitjes, teambuilding activiteiten en workshops voor elke gelegenheid, zoals vriendinnenuitjes. Pink Pepper regelt een onvergetelijke workshop in Almere.

Bezienswaardigheden Almere

Almere is absoluut de moeite van een bezoek waard. Zeker voor een workshop in combinatie met bijvoorbeeld een wandeling door de prachtige Oostvaardersplassen, een bezoekje aan een escape room of sauna. Of combineer een vrijgezellenfeest workshop met aan het nabijgelegen strand. Bezoek de brouwerij de Kemphaan of ga een middag shoppen in de city mall en sluit af met één van onze creatieve workshops.

Pink Pepper heeft een groot en breed aanbod waaruit je kunt kiezen. Er is voor elk wat wils en als je wil, kunnen we ook diverse activiteiten combineren of uitbreiden met een lekkere borrel of een heerlijk diner in één van de vele restaurants die Almere kent.

Welk type uitje kies je?

Een greep uit ons aanbod: Dikke dames schilderen of een workshop Fotografie met smartphone. Leer veel mooiere foto’s te maken en te bewerken op je smartphone.

Wil je liever een quiz? Kijk dan eens bij de Ik hou van Holland quiz of onze befaamde Pubquiz. Erg leuk en gezellig om te doen met absoluut een teambuilding-component.

Creatieve workshops zijn ook altijd leuk, zoals Action painting: lekker in actie om een geweldig abstract schilderij te maken. Of het hoofd van je collega boetseren. Gaat het echt lijken, of wordt het meer een karikatuur? Superleuk om te doen! Klik hier voor een overzicht van al onze workshops in Almere.

Ook voor je vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of als activiteit voor een familiefeest of verjaardag. Bij Pink Pepper regelen we het allemaal voor je!

Pink Pepper is één van de weinige aanbieders in Nederland die activiteiten in eigen beheer aanbiedt. Hierdoor is een workshop in Almere makkelijk op maat aan te bieden en tegen scherpe prijzen.Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 38,50 p.p. excl. 21% btw | 1½ uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Karikatuur tekenen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Karikatuur tekenenDie kant van jezelf heb je nog niet eerder gezien!

Meer info
Vanaf 27,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 12 personen

Vrijgezellenfeest

Paaldansen

Vrijgezellenfeest

PaaldansenLaat je maar lekker gaan aan die paal! Tijdens deze workshop paaldansen leer je de kneepjes van het paaldansen.

Meer info
Vanaf 29,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 10 personen personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Parfum workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Parfum workshopMaak je eigen luchtje en kom alles te weten over parfums, parfumhuizen en beroemdheden met hun eigen geuren.

Meer info
Shell Tempo-team Rabobank Politie Vitens HEMA Gemeente Zoetermeer Yacht Unilever Philips Smit FNV Interpolis Robeco Haagse Hogeschool Vrumona Holland Casino Total Maersk DSM ABN-AMRO Consumentenbond Gemeente Amsterdam Intel Twynstra Gudde EY NautaDutilh Vrije Universiteit Ziggo Leger des Heils DHL AkzoNobel Gemeente Assen SRH EMI Schiphol TNO KPMG Reclassering TNT KPN Ricoh Douwe Egberts MEE Springer LUMC Intratuin Essent ING Suiker Unie Sanofi Avans Hogeschool Belastingdienst GWK pwc Bosch Gemeente Tilburg Reaal Hogeschool Arnhem en Nijmegen Hewlett Packard Centric De Rechtspraak DeliXL NS Provincie Gelderland De Amersfoortse AH Nationale Nederlanden Struik Volvo GVB Deloitte Port of Rotterdam ARAG Equens Tebodin Honeywell Menzis Rijksoverheid Toshiba CGI Gasunie