Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Vrijgezellentocht spelpakket

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Dan is het vrijgezellentocht spelpakket een goedkope en superleuke aanvulling op de vrijgezellendag.

Op zoek naar een originele en grappige invulling van de vrijgezellendag? Dan is ons hilarische en verleidelijke vrijgezellentocht spelpakket dé oplossing. Alle deelnemers hebben een rol in de opdrachten, dus lol gegarandeerd voor iedereen.

Wat houdt het Vrijgezellentocht pakket in?

Het pakket bevat twaalf leuke, ondeugende, hilarische en grappige opdrachten, inclusief de daarbij behorende materialen en leuke accessoires om de vrijgezel herkenbaar te maken. Van een verleidelijke kauwgombal blaascompetitie en welk team krijgt de meeste mannenteksten op haar shirt tot een ‘ranking the studs’ ronde, waar de bruidegom in spé natuurlijk in meedoet ;-).

In het Vrijgezellentocht spel ondergaat de bruid in spé de ultieme test! Is ze al helemaal klaar voor het huwelijk met haar aanstaande en hoe is het met de verleiding gesteld? Zo is er bijvoorbeeld een wit shirt dat beschreven moet worden door enkele mannen, een verleidelijke vrouw quiz, ranking the studs, een ruilcadeau en nog veel meer. Gaat het haar en haar vriendinnen lukken om alle opdrachten te vervullen en een 100% ‘vrij gezellige’ verleidelijke vrijgezel te zijn? De hele groep doet mee, want voor bijna alle opdrachten zijn meerdere deelnemers nodig.

Als extraatje zit er ook een spannend cadeautje in voor de vrijgezel, want is er natuurlijk uiteindelijk maar 1 winnaar :-).

Vrijgezellentocht pakket snel in huis

Bestel het pakket vandaag nog en na betaling ontvang je het meteen thuis. Dus je kunt het binnen enkele dagen in huis hebben, indien het pakket voorradig is. Geef bij je bestelling wel even aan wanneer je het uiterlijk nodig hebt. Dan zullen wij er alles aan doen om het op tijd bij jou te laten bezorgen.

Vul via de informatiebutton je naam, adres, postcode en woonplaats plus je mobiel nummer in. Wij sturen je dan een factuur. Zodra deze is betaald sturen we het pakket naar je op!

De prijs is € 65,- inclusief BTW en exclusief € 7,25 verzendkosten binnen Nederland. De prijs voor het versturen buiten Nederland ligt hoger.

Op zoek naar een ondeugender pakket met iets meer prikkelende opdrachten en uitdaging? Dan is ons 50 tinten grijs spelpakket echt iets voor jou!Selecteer de gewenste plaats voor de juiste prijs

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     2½ uur (starttijd bepaal jij)
     Vanaf 3,58 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 4 personen

     Plaats naar keuze
     2½ uur (starttijd bepaal jij)
     Vanaf 3,58 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 4 personen

Het pakket kost € 65,- incl. btw en je kunt het met maximaal 12 personen in elke stad spelen.

De prijs is excl. verzendkosten.


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 26,00 p.p. excl. 21% btw | ca. 3 uur | Vanaf 15 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

GPS-Moordtocht

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

GPS-MoordtochtWelk team heeft het snelst de beste aanwijzingen gevonden en lost de moord op? In het plaatselijke cafe, onder het genot van een drankje, gaan we er eens goed voor zitten.

Meer info
Vanaf 31,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Wijnproeverij

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

WijnproeverijGeniet van de heerlijkste wijnen terwijl je alles te weten krijgt over diverse wijnen. Rood, wit of rosé, dat bepaal je zelf.

Meer info
Vanaf 36,75 p.p. excl. 21% btw | 1½ uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Gin-tonic workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Gin-tonic workshopGin-tonic cocktail: zomers en feestelijk!

Meer info
Shell Tempo-team Rabobank Politie Vitens HEMA Gemeente Zoetermeer Yacht Unilever Philips Smit FNV Interpolis Robeco Haagse Hogeschool Vrumona Holland Casino Total Maersk DSM ABN-AMRO Consumentenbond Gemeente Amsterdam Intel Twynstra Gudde EY NautaDutilh Vrije Universiteit Ziggo Leger des Heils DHL AkzoNobel Gemeente Assen SRH EMI Schiphol TNO KPMG Reclassering TNT KPN Ricoh Douwe Egberts MEE Springer LUMC Intratuin Essent ING Suiker Unie Sanofi Avans Hogeschool Belastingdienst GWK pwc Bosch Gemeente Tilburg Reaal Hogeschool Arnhem en Nijmegen Hewlett Packard Centric De Rechtspraak DeliXL NS Provincie Gelderland De Amersfoortse AH Nationale Nederlanden Struik Volvo GVB Deloitte Port of Rotterdam ARAG Equens Tebodin Honeywell Menzis Rijksoverheid Toshiba CGI Gasunie