Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Vrijgezellentocht spelpakket

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Dan is het vrijgezellentocht spelpakket een goedkope en superleuke aanvulling op de vrijgezellendag.

Op zoek naar een originele en grappige invulling van de vrijgezellendag? Dan is ons hilarische en verleidelijke vrijgezellentocht spelpakket dé oplossing. Alle deelnemers hebben een rol in de opdrachten, dus lol gegarandeerd voor iedereen.

Wat houdt het Vrijgezellentocht pakket in?

Het pakket bevat twaalf leuke, ondeugende, hilarische en grappige opdrachten, inclusief de daarbij behorende materialen en leuke accessoires om de vrijgezel herkenbaar te maken. Van een verleidelijke kauwgombal blaascompetitie en welk team krijgt de meeste mannenteksten op haar shirt tot een ‘ranking the studs’ ronde, waar de bruidegom in spé natuurlijk in meedoet ;-).

In het Vrijgezellentocht spel ondergaat de bruid in spé de ultieme test! Is ze al helemaal klaar voor het huwelijk met haar aanstaande en hoe is het met de verleiding gesteld? Zo is er bijvoorbeeld een wit shirt dat beschreven moet worden door enkele mannen, een verleidelijke vrouw quiz, ranking the studs, een ruilcadeau en nog veel meer. Gaat het haar en haar vriendinnen lukken om alle opdrachten te vervullen en een 100% ‘vrij gezellige’ verleidelijke vrijgezel te zijn? De hele groep doet mee, want voor bijna alle opdrachten zijn meerdere deelnemers nodig.

Als extraatje zit er ook een spannend cadeautje in voor de vrijgezel, want is er natuurlijk uiteindelijk maar 1 winnaar :-).

Vrijgezellentocht pakket snel in huis

Bestel het pakket vandaag nog en na betaling ontvang je het meteen thuis. Dus je kunt het binnen enkele dagen in huis hebben, indien het pakket voorradig is. Geef bij je bestelling wel even aan wanneer je het uiterlijk nodig hebt. Dan zullen wij er alles aan doen om het op tijd bij jou te laten bezorgen.

Vul via de informatiebutton je naam, adres, postcode en woonplaats plus je mobiel nummer in. Wij sturen je dan een factuur. Zodra deze is betaald sturen we het pakket naar je op!

De prijs is € 65,- inclusief BTW en exclusief € 6,95 verzendkosten binnen Nederland. De prijs voor het versturen buiten Nederland ligt hoger.

Op zoek naar een ondeugender pakket met iets meer prikkelende opdrachten en uitdaging? Dan is ons 50 tinten grijs spelpakket echt iets voor jou!Selecteer de gewenste plaats voor meer details

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     2- 2,5 uur
     Vanaf 65,- per pakket (max. 15 personen) p.p.
     Vanaf 4-15 personen per pakket

    
     ca. 2- 2,5 uur
     € 65,- incl. BTW
     Max. 15 personen per pakket

Je kunt het pakket in elke stad spelen.

De prijs is excl. verzendkosten.


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 36,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Kleurenanalyse

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop KleurenanalyseKleuren laten je stralen of maken je flets! Welke kleur past bij jou?

Meer info
Vanaf 26,75 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Wijnproeverij

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

WijnproeverijGeniet van de heerlijkste wijnen terwijl je alles te weten krijgt over diverse wijnen. Rood, wit of rosé, dat bepaal je zelf.

Meer info
Vanaf 27,75 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bierproeverij

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

BierproeverijBij het proeven wordt met veel enthousiasme en passie op ‘’eigen wijze’’ verteld hoe de verschillende bieren gemaakt worden en welke grondstoffen er in zijn verwerkt.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin