Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Tips vrijgezellenfeest

Tips vrijgezellenfeest

Organiseer het vrijgezellenfeest samen met een goede vriendin of een familielid van de bride-to-be. Gezellig en handig, want samen kom je op nóg leukere ideeën!

Begin ruim van tevoren met brainstormen, eventueel met meerdere mensen, maar zorg ervoor dat de uiteindelijke organisatie bij maximaal twee personen ligt, anders kom je vaak niet (tijdig) tot het nemen van besluiten.

Locaties en activiteiten moet je ruim op tijd boeken, dus wees op tijd (liefst minimaal twee maand van tevoren) met het nemen van beslissingen. Vraag een schriftelijke bevestiging van de afspraken die je maakt bij locaties, restaurants en evenementenbureaus.

Plan het feest niet te dicht tegen de bruiloft aan, maar minstens twee weken ervoor, zodat de aanstaande bruid voldoende tijd heeft om bij te komen van alle inspanningen.

Informeer wie de aanstaande bruid erbij wil hebben zodat je geen mensen vergeet of juist iemand uitnodigt die ze niet op haar bruiloft heeft uitgenodigd. Eventueel kun je aan de aanstaande bruid vragen om een lijst met daarop de namen, telefoonnummers en e-mailadressen van de personen die ze er graag bij wil hebben. Laat haar hierop ook vermelden wat ze graag wil doen, en wat ze absoluut niet wil.

Zorg ervoor dat deze mensen ruimschoots (liefst minimaal twee maanden) van tevoren worden ingelicht, zodat ze een datum in hun agenda kunnen blokkeren en vraag hen eventueel naar wat ze maximaal willen/kunnen besteden.

Maak een goede begroting van alle kosten, zodat het voor iedereen duidelijk is wat ze moeten bijleggen. Denk aan kosten voor vervoer, eten, drinken en de activiteit(en). Houd er rekening mee dat niet iedereen even veel geld te besteden heeft en maak dus een goede afweging van wat wel en niet binnen ieders budget past. Reken een ruimer bedrag per persoon zodat je niet achteraf meer geld hoeft te gaan vragen. Als je geld over hebt kun je het altijd nog terugstorten. Op de dag nog geld bij gaan vragen staat garant voor problemen (geen geld bij zich hebben, niet extra willen betalen, etc.).

Neem zo snel mogelijk een optie op een activiteit, zodat je niet wordt teleurgesteld vanwege geen beschikbaarheid. Zorg ervoor dat iedereen betaald heeft zodra je de optie hebt gedaan en noem daarbij een uiterste betaaldatum. Stuur iedereen een tikkie! Dat werkt snel en hiermee voorkom je dat bij no show van iemand de kosten voor de anderen hoger worden.

Hou rekening met beperkingen van mensen bij het kiezen van een activiteit, bijvoorbeeld blessures of een zwangerschap, maar ga er vanuit dat je niet iedereen tevreden kunt stellen. Houd vooral rekening met de bruid, het is háár dag.

De locatie is erg belangrijk! Kies een centraal gelegen plek, die voor iedereen goed te bereiken is, maar ook hierbij staat de bruid centraal. De locatie is met name afhankelijk van de activiteit: eten en drinken kun je overal.

Kies een activiteit uit waarbij je geen speciale kleren hoeft mee te nemen, hoe meer bagage, hoe meer gesjouw. Als je het leuk vindt kun je natuurlijk een opvallend outfit aan de aanstaande bruid en vrienden geven, om als een vriendengroep herkenbaar te zijn. Maak het niet te bont, maar houd het acceptabel.

Plan de dag niet te vol zodat je niet van hot naar her hoeft te vliegen. Zorg ervoor dat je de activiteiten ruim plant, zodat het geen probleem is als dingen uitlopen. Ook is het handig om alles dicht bij elkaar te plannen anders ben je meer aan het reizen dan met de activiteiten bezig.

Maak verschillende programmaonderdelen, zodat mensen kunnen aanhaken of afhaken bij het ochtend-, middag- of avondprogramma. Geef aan wat de kosten zijn van bijvoorbeeld alleen deelname aan het dagprogramma of alleen aan het avondprogramma.

Tijdens de dag is het leuk om foto’s te nemen en er een leuk fotoboek of een fotolijst voor meerdere foto’s van te maken. Dit kun je tijdens de bruiloft cadeau geven, eventueel met een persoonlijke boodschap van iedere deelnemer aan het vrijgezellenfeest.

Klik hier voor de tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

 

 

 Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 37,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Kleurenanalyse

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop KleurenanalyseKleuren laten je stralen of maken je flets! Welke kleur past bij jou?

Meer info
Vanaf 37,50 p.p. excl. 21% btw | 3 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Reclamespot maken

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Reclamespot makenEen reclamespot voor jullie bedrijf of product maken met in lek team een eigen camera en regsisseur. Perfect voor de teambuilding.

Meer info
Vanaf 50,00 p.p. excl. 21% btw | 4½ uur | Vanaf 12 personen

Arrangement Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Lunch – Moordspel – Borrel

Arrangement Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Lunch – Moordspel – BorrelZoek je een culinair en spannend middagvullend programma? Dan is dit écht iets voor jullie!

Meer info
Shell Tempo-team Rabobank Politie Vitens HEMA Gemeente Zoetermeer Yacht Unilever Philips Smit FNV Interpolis Robeco Haagse Hogeschool Vrumona Holland Casino Total Maersk DSM ABN-AMRO Consumentenbond Gemeente Amsterdam Intel Twynstra Gudde EY NautaDutilh Vrije Universiteit Ziggo Leger des Heils DHL AkzoNobel Gemeente Assen SRH EMI Schiphol TNO KPMG Reclassering TNT KPN Ricoh Douwe Egberts MEE Springer LUMC Intratuin Essent ING Suiker Unie Sanofi Avans Hogeschool Belastingdienst GWK pwc Bosch Gemeente Tilburg Reaal Hogeschool Arnhem en Nijmegen Hewlett Packard Centric De Rechtspraak DeliXL NS Provincie Gelderland De Amersfoortse AH Nationale Nederlanden Struik Volvo GVB Deloitte Port of Rotterdam ARAG Equens Tebodin Honeywell Menzis Rijksoverheid Toshiba CGI Gasunie