Toon alle uitjes Toon alleen bedrijfsuitjes Toon alleen vrijetijdsuitjes Toon alleen budgetuitjes
Stad Prijs Categorie Zoekwoord
  >  

Zwolle

Pink pepper organiseert al 10 jaar de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en bedrijfs uitjes.

Wil je een vrijgezellenfeest in Zwolle organiseren? Dan ben je bij Pink Pepper aan het juiste adres. Wij regelen een onvergetelijk uitje

Een greep uit het assortiment; je eigen bonbons maken en opeten, naaktmodel schilderen of paint to rock, onze nieuwste workshop. Liever een quiz? Kijk dan eens bij Ik hou van Holland of onze befaamde pubquiz. Ook hebben wij nog vele andere creatieve workshops zoals slippers pimpen of sieraden maken. Bedenk het zo gek je wilt en het kan bij Pink Pepper. Vestiging Zwolle maakt gebruik van diverse workshoplocaties in het centrum. Klik hier voor een overzicht van ons gehele aanbod workshops.

Ook voor je vrijgezellenfeestvriendinnenuitje of als activiteit voor een jubileum ofverjaardag bieden we een groot aanbod. Pink Pepper is één van de weinige aanbieders in Nederland die activiteiten in eigen beheer aanbiedt. Hierdoor is een workshop in Zwolle makkelijk op maat aan te bieden en tegen scherpe prijzen.
 
Pink Pepper is een landelijk concept dat 10 jaar geleden is opgericht. De eerste vestiging is gestart in Utrecht onder de naam Creatieruimte. Deze groeide uit tot een landelijke organisatie met 15 vestigingen onder de naam Pink Pepper. De vestigingen zijn te vinden in AmersfoortAmsterdamApeldoornArnhemBredaDen Haag,DeventerDoetinchemEindhovenGroningenLeeuwardenLeiden, Den Bosch, Maastricht en Utrecht.