Toon alle uitjes Toon alleen bedrijfsuitjes Toon alleen vrijetijdsuitjes Toon alleen budgetuitjes
Stad Prijs Categorie Zoekwoord
  >  

Zwolle

Op zoek naar een workshop of uitje voor je bedrijf, vrijgezellenfeest of iets leuks met vrienden? Dan ben je bij Pink Pepper aan het juiste adres. Pink Pepper organiseert al jaren de leukste uitjes! Voor elke gelegenheid is er wel een uitje in het aanbod.

Zwolle is een stad waar veel te beleven is. Je kunt er uitgaan, cultuur snuiven, lekker winkelen, eten en nog veel meer. Zwolle is omringd door water, waardoor je er ook goed kunt varen


Wil je een vrijgezellenfeest Zwolle organiseren? Dan ben je bij Pink Pepper aan het juiste adres. Wij regelen een onvergetelijk uitje

Een greep uit het assortiment: je eigen bonbons maken en opeten, naaktmodel schilderen of paint to rock. Liever een quiz? Kijk dan eens bij Ik hou van Holland of onze befaamde pubquiz. Ook hebben wij nog vele andere creatieve workshops zoals slippers pimpen of sieraden maken. Bedenk het zo gek je wilt en het kan bij Pink Pepper. Klik hier voor een overzicht van ons gehele aanbod workshops.

Ook voor je vrijgezellenfeestvriendinnenuitje of als activiteit voor een jubileum of verjaardag hebben we een groot aanbod. Pink Pepper is één van de weinige aanbieders in Nederland die activiteiten in eigen beheer aanbiedt. Hierdoor is een workshop in Zwolle makkelijk op maat aan te bieden en tegen scherpe prijzen.