Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Wie is de Mol- stadsspel

Superspannend stadsspel. Wie ontdekt de Mol?

‘Wie is de Mol?’ is een spel dat inmiddels niet meer weg te denken is uit ons aanbod voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeesten. Wie kent het programma niet, waarbij bekende Nederlanders de meest bizarre opdrachten krijgen? En uiteraard is er altijd de Mol die alles heel bewust saboteert.

Hoe werkt ‘Wie is de Mol?’?

Tijdens dit spannende spel krijgen de teams een koffertje mee met benodigdheden voor diverse uitdagende opdrachten. Maar niet voordat er eerst een battle op de ontvangstlocatie plaats vindt tussen alle teams waardoor er een leuke competitieve sfeer ontstaat. Vervolgens gaan de teams op pad om de opdrachten op te lossen. Maar dat zal niet altijd meevallen aangezien er per team een Mol is, dus lekker z’n best doet om alles te laten mislukken. Doet de Mol zijn acties subtiel genoeg? Valt het niemand op? Of moet hij zich af en toe inhouden omdat hij verdacht wordt door de andere teamleden?

Voor wie is ‘Wie is de Mol’ geschikt?

Voor zowel bedrijfsuitjes, als vrijgezellenfeesten, voor alle soorten gelegenheden is dit actieve stadsspel een zeer geschikte activiteit. Je kunt zelf het tempo bepalen en de teamindeling bepalen. Op deze manier kun je er rekening mee houden dat de balans bij de beide teams goed is.

De ‘Wie is de Mol?’-opdrachten in de stad zijn zowel zelfstandig als met begeleiding door een spelleider. Welk team verdient het meeste Mollengeld met de opdrachten? En in welk team heeft de Mol de boel zoveel als mogelijk gesaboteerd? Ra ra, wie is de Mol?

Na afloop van het spel worden de opdrachten nog toegelicht voor iedereen. We hebben een prijsje voor het winnende team en voor de Mol in het verliezende team.

Lijkt het je leuk om ‘Wie is de Mol?’ te combineren met een borrel of een diner? Zoek je een dagvullend programma, waar dit een onderdeel van mag uitmaken? Neem gerust contact met ons op en we maken graag een vrijblijvend voorstel. Liever een ander spelprogramma? Kijk dan eens in ons volledige aanbod: spelprogramma’s.Selecteer de gewenste plaats voor meer details

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     3 uur
     Vanaf 32,75 excl. BTW p.p.
     Vanaf 15 personen

     Locatie naar keuze
     2,5 uur
     32,75 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 15 personen

In meer dan 50 steden mogelijk.
Inclusief welkomstdrankje.
Inclusief professionele spelbegeleiding.
Inclusief koffie/thee na afloop.
Inclusief prijsuitreiking.

Boekingskosten € 20,-


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 29,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Whisky proeverij

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Whisky proeverijWhisky, ook wel geschreven whiskey (de Ierse/Amerikaanse schrijfstijl) is al jaren een populaire sterke drank. Het proeven ervan is leuk, lekker en leerzaam.

Meer info
Vanaf 44,95 excl. BTW p.p. | 3 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Italiaanse kookworkshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Italiaanse kookworkshopTijdens deze workshop maak je de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Lekker vers en zeer smaakvol. Na het bereiden ga je gezellig tafelen en genieten van al het lekkers.

Meer info
Vanaf 33,50 excl. BTW p.p. | 3 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Mozaïek workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Mozaïek workshopMozaïek een onderbord, spiegel, pot of vogelhuisje. Superleuk!

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin