Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Wallentour

In voor een spannende rondleiding op de Wallen in Amsterdam? Dan is de wallentour helemaal iets voor jullie. Lachen, gieren en brullen, want je krijgt plekken te zien, die je normaal niet zo snel ziet. Eindelijk eens een legale reden om lekker te gluren bij de red light district, waar de dames van lichte zeden dagelijkst hun beroep uitoefenen.

Onze gids kent alle ins en outs. Hij zal je de hoogtepunten van een van de bekendste gebieden van Amsterdam laten zien. Natuurlijk mag je tijdens de wallentour alles vragen aan jullie begeleider. Hij zal in geuren en kleuren vertellen wat er allemaal bij komt kijken. Zal wat over de geschiedenis vertellen en kent de beste plekjes om eens lekker te gluren.

Wallentour Amsterdam: een must do!

De Wallentour van Pink Pepper neemt je mee naar het oude centrum van Amsterdam, nagenoeg de bekendste buurt van Nederland.

Onze gids zal jullie wat vertellen over  de prostituees van toen en nu. Ook de pooiers komen aan bod. Welke rol hebben ze en hoe werkt dat nou allemaal. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk de peeskamers. Tijdens de wandeling zullen jullie ook luisteren naar anekdotes over onder andere de oude huizen en het oudste beroep. En natuurlijk kijk je je ogen uit!

Wallentour combineren met borrel/diner

Uiteraard kunnen we deze super origineel stadswandeling ook heel goed combineren met een lekkere borrel. Of een authentieke Amsterdamse proeverij als een jenever proeverij. En daarna een heerlijk diner in een sfeervol Amsterdams restaurant. Hebben jullie iets minder tijd? We kunnen de tocht ook iets inkorten. Kortom we kunnen bijna alles op maat aanpassen, zodat jullie een onvergetelijke dag hebben die helemaal voldoet aan al jullie wensen.

Ga mee en laat je verrassen door The Red Light District van Amsterdam. Pink Pepper verzorgt deze excentrieke wandeling graag voor jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid.Selecteer de gewenste plaats voor de juiste prijs

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     2 uur
     Vanaf 13,50 excl. btw p.p.
     Vanaf 12 personen

     Amsterdam
     2 uur
     13,50 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 12 personen

Boekingskosten € 20,-


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 25,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bob Ross workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bob Ross workshopSchilder een eigen happy little tree tijdens deze Bob Ross schilder workshop.

Meer info
Vanaf 27,75 excl. btw p.p. | 2 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bierproeverij

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

BierproeverijBij het proeven wordt met veel enthousiasme en passie op ‘’eigen wijze’’ verteld hoe de verschillende bieren gemaakt worden en welke grondstoffen er in zijn verwerkt.

Meer info
Vanaf 26,50 excl. btw p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Andy Warhol schilderen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Andy Warhol schilderenErvaring of niet, iedereen kan het. Door middel van een paar eenvoudige technieken, kom je al snel tot een prachtig resultaat.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin