Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Wallentour

In voor een spannende rondleiding op de Wallen in Amsterdam? Dan is de wallentour helemaal iets voor jullie. Lachen, gieren en brullen, want je krijgt plekken te zien, die je normaal niet zo snel ziet. Eindelijk eens een legale reden om lekker te gluren bij de red light district, waar de dames van lichte zeden dagelijkst hun beroep uitoefenen.

Onze gids kent alle ins en outs. Hij zal je de hoogtepunten van een van de bekendste gebieden van Amsterdam laten zien. Natuurlijk mag je tijdens de wallentour alles vragen aan jullie begeleider. Hij zal in geuren en kleuren vertellen wat er allemaal bij komt kijken. Zal wat over de geschiedenis vertellen en kent de beste plekjes om eens lekker te gluren.

Wallentour Amsterdam: een must do!

De Wallentour van Pink Pepper neemt je mee naar het oude centrum van Amsterdam, nagenoeg de bekendste buurt van Nederland.

Onze gids zal jullie wat vertellen over  de prostituees van toen en nu. Ook de pooiers komen aan bod. Welke rol hebben ze en hoe werkt dat nou allemaal. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk de peeskamers. Tijdens de wandeling zullen jullie ook luisteren naar anekdotes over onder andere de oude huizen en het oudste beroep. En natuurlijk kijk je je ogen uit!

Wallentour combineren met borrel/diner

Uiteraard kunnen we deze super origineel stadswandeling ook heel goed combineren met een lekkere borrel. Of een authentieke Amsterdamse proeverij als een jenever proeverij. En daarna een heerlijk diner in een sfeervol Amsterdams restaurant. Hebben jullie iets minder tijd? We kunnen de tocht ook iets inkorten. Kortom we kunnen bijna alles op maat aanpassen, zodat jullie een onvergetelijke dag hebben die helemaal voldoet aan al jullie wensen.

Ga mee en laat je verrassen door The Red Light District van Amsterdam. Pink Pepper verzorgt deze excentrieke wandeling graag voor jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid.Selecteer de gewenste plaats voor meer details

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     2 uur
     Vanaf 13,50 excl. BTW p.p.
     Vanaf 10 personen

     Amsterdam
     2 uur
     13,50 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 12 personen

Boekingskosten € 20,-


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 39,95 excl. BTW p.p. | 2½ uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Barista workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Barista workshopJe leert tijdens deze Barista workshop professionele Espresso's, Latte's of cappuccino's te maken.

Meer info
Vanaf 29,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Schilderen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop SchilderenTijdens deze workshop gaan jullie samen een uniek schilderij maken. Kies zelf het type schilderworkshop. We kunnen alles op maat regelen.

Meer info
Vanaf 44,95 excl. BTW p.p. | 3 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Italiaanse kookworkshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Italiaanse kookworkshopTijdens deze workshop maak je de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Lekker vers en zeer smaakvol. Na het bereiden ga je gezellig tafelen en genieten van al het lekkers.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin