Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

The Target stadsspel

Op zoek naar een bedrijfsuitje met spanning en sensatie? Dan is The Target stadsspel echt iets voor jou. Zet alles op alles op de gangster z’n doel niet te laten bereiken.

Hoe werkt The Target stadsspel?

Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt en dus nu terroriseert hij de stad. Een team van agenten wordt er op uit gestuurd om de man te overmeesteren voor hij € 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat. Om de misdaden te kunnen plegen moet de (virtuele) gangster voorwerpen stelen die verspreid liggen over de stad: een mes, een touwladder, explosieven.

Elke keer als ‘The Target’ een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, weet het politie-team er ook vanaf. Zo laat de gangster een spoor achter in de stad. Bovendien slagen de politie-satellieten er in, om elke zes minuten de man exact te lokaliseren en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun ‘target’ verwijderd zijn.

Maar helaas laat ‘The Target’ zich ook niet zo makkelijk pakken en weet de ‘The Target’ ook de satellietsignalen te onderscheppen waardoor misschien niet altijd alles is zoals het lijkt… Kortom goed samenwerken, logisch nadenken en snel schakelen zijn belangrijke onderdelen van dit spannende spel. Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Je speelt het spel in teams tegen elkaar. Welk team werkt het best samen en wordt de winnaar van The Target stadsspel? Liever een ander soort stadsspel? Check dan deze link : spelprogramma’s.

Mochten je nog zoeken naar een dagvullend programma, dan denken we graag mee om er een borrel, diner of lunch bij te regelen. Ook een combinatie met onze andere activiteiten verzorgen we graag.Selecteer de gewenste plaats voor meer details

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     da. 3 uur
     Vanaf 31,50 excl. BTW p.p.
     Vanaf 12 personen

     Plaats naar keuze
     da. 3 uur
     33,00 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 12 personen

Inclusief twee drankjes (bier, fris, wijn), professionele spelbegeleiding en een prijsje voor het winnende team.

Exclusief € 20,- boekingskosten.

Deze activiteit wordt in 244 plaatsen aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden.


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 15,50 excl. BTW p.p. | 1 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bootcamp workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bootcamp workshopDeze stoere workshop kan overal worden uitgevoerd en is voor iedereen toegankelijk.

Meer info
Vanaf 79,95 excl. BTW p.p. | 7 uur | Vanaf 15 personen

Arrangement Bedrijfsuitje

Action and Sensation

Arrangement Bedrijfsuitje

Action and SensationAction en sensation tijdens dit bedrijfsuitje! Eerst een bootcamp, dan action painting en tot slot een spannend gps moordspel.

Meer info
Vanaf 34,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Taart versieren

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Taart versierenJe gaat tijdens deze taartpimp workshop een prachtige taart decoreren en natuurlijk de vulling maken.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin