Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

MVO-spel en MVO-diner: lekker verantwoord!

Op zoek naar een leuk uitje en ook meteen een steentje bijdragen? Met dit MVO-spel speel je voor een goed doel en geniet je daarna van een heerlijk drie-gangen biologisch diner. Een verantwoorde en gezellige manier om een superleuke dag te beleven.

Tijdens dit MVO-spel ga je in een spel tegen elkaar strijden en zorgen er zo voor dat er zoveel mogelijk verzameld wordt voor het goede doel. Natuurlijk zorgen we dat fun en teambuilding voorop staan op deze dag. Na het spelen van het spel geniet je van een lekker diner, dat met geheel biologische producten bereid is. Verantwoord en smaakvol.

MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, is zeker de laatste jaren erg in. Iedereen wil er wel iets in bijdragen, maar zeker bij een uitje dat je met collega’s hebt, is de fun factor ook heel belangrijk. Pink Pepper bheeft daarom een spel ontwikkeld waarbij er in teams tegen elkaar gestreden wordt, Hierbij moet je zoveel mogelijk producten probeer te verzamelen die we gaan inzamelen voor een goed doel (de Voedselbank). In deze link goede doelen spel vind je nog iets meer info.

Na het spel is het natuurlijk wel zo gezellig om nog even bij te praten met elkaar onder het genot van een drankje. Wij verzorgen de borrel met biologische wijnen. Aansluitend is er een heerlijke biologisch drie-gangen menu. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Het programma zou er dan zo uit kunnen zien:

15:00 uur: ontvangst
15:30 uur: goede doelenspel
18:00 uur: drie-gangen diner
20:00 uur: einde programma

Wij verzorgen de Het MVO-spel met het MVO-diner o.a. in de volgende plaatsen: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Rotterdam, Utrecht. Staat jouw plaats er niet bij? Informeer dan naar de mogelijkheden.

 



Selecteer de gewenste plaats voor meer details

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     5 uur
     Vanaf 69,00 excl. BTW p.p.
     Vanaf 20 personen

     Plaats naar keuze
     6 uur
     69,00 p.p. excl. BTW
     20-150

Op aanvraag.

Drie-gangen menu.
Excl. drankjes
Excl. eventuele reiskosten.

Boekingskosten € 20,-


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 55,- excl. BTW per team p.p. | 3 uur | 1-5 personen per team

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

WhatsApp Experience

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

WhatsApp Experience





Meer info
Vanaf 59,75 excl. BTW p.p. | 4,5 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Cocktails & Tapas

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Cocktails & Tapas



Combineer passief en actief met elkaar met dit ideale arrangement! Gezellig tafelen in een sfeervol lounge restaurant en ook nog je eigen cocktails shaken.

Meer info
Vanaf 32,95 excl. BTW p.p. | 3 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje

Bedrijfs lipdub maken

Bedrijfsuitje

Bedrijfs lipdub maken



Maak een onvergetelijke lipdub in één take met alle medewerkers. Teambuilding en lol gegarandeerd. Er wordt nog lang na gelachen op kantoor.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin