Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Italiaanse kookworkshop

Waan je in het prachtige Italië, tijdens de Italiaanse kookworkshop. Maak de lekkerste gerechten waar de Italiaanse keuken bekend om staat. Op zoek naar een combi van eten en een workshop voor een gezellig bedrijfsuitje? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Hoe ziet het er precies uit bij de Italiaanse kookworkshop?

Je wordt ontvangen in onze sfeervolle kookstudio. De groep wordt opgedeeld en per groep ga je aan de slag met het maken van de lekkerste gerechten. Iedere groep maakt iets anders, zodat je uiteindelijk samen een heerlijk uitgebreid drie-gangen diner bereidt. Kook tijdens een Italiaanse kookworkshop bijvoorbeeld een heerlijke insalata caprese, een zelfgemaakte pesto’s en pasta, Saltimbocca en natuurlijk tiramisu. Natuurlijk met verse ingrediënten. Lekkere gerechten die soms verrassend eenvoudig zijn om te maken. Erg leuk om thuis ook nog eens te bereiden.

Tijdsindeling Italiaanse kookworkshop

Ons streven is dat iedereen na circa 1,5 uur klaar is om lekker te gaan zitten. De tafel is mooi gedekt en elke groep zal met trots zijn gerecht(en) presenteren aan de rest van de groep. Alleen die geuren al….heerlijk! Onder het genot van een drankje geniet je dan gezellig samen aan tafel van alle zelfgemaakte Italiaanse gerechten. Het blijft een avondje uit, want afwassen is niet nodig tijdens de Italiaanse kookworkshop.

Dieetwensen & allergieën

Zijn er mensen in de groep die bepaalde dingen niet mogen hebben, iets echt niet lusten, ergens allergisch voor zijn, of een bepaald dieet volgen? Geef dat uiterlijk een week van tevoren door. We kunnen met alles rekening houden, als we het maar tijdig weten.

Schorten zijn inbegrepen, maar vind je het leuk om tijdens de workshop een speciaal schort met eigen opdruk te dragen en mee te nemen? Laat het ons weten! Dan informeren we je graag over de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk de workshop te combineren met een wijnproeverij of een andere activiteit? We maken graag een vrijblijvend voorstel voor je!Selecteer de gewenste plaats voor de juiste prijs

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     3 uur
     Vanaf 44,95 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 10 personen

     Groningen
     3 uur
     44,95 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 10 personen

Exclusief drankjes.

Boekingskosten € 20,-     Utrecht
     3 uur
     59,50 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 10 personen

Inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn.

Boekingskosten € 20,-     Zwolle
     3 uur
     59,50 p.p. excl. 21% btw
     Vanaf 10 personen

Inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn.

Boekingskosten € 20,-


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 36,50 p.p. excl. 21% btw | 3 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Reclamespot maken

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Reclamespot makenEen reclamespot voor jullie bedrijf of product maken met in lek team een eigen camera en regsisseur. Perfect voor de teambuilding.

Meer info
Vanaf 33,00 p.p. excl. 21% btw | 3 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

The Hunt

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

The HuntBlijf uit de handen van de opsporingsdienst! Een superspannend kat en muis-spel!

Meer info
Vanaf 26,50 p.p. excl. 21% btw | 2 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bierproeverij

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

BierproeverijBij het proeven wordt met veel enthousiasme en passie op ‘’eigen wijze’’ verteld hoe de verschillende bieren gemaakt worden en welke grondstoffen er in zijn verwerkt.

Meer info
Shell Tempo-team Rabobank Politie Vitens HEMA Gemeente Zoetermeer Yacht Unilever Philips Smit FNV Interpolis Robeco Haagse Hogeschool Vrumona Holland Casino Total Maersk DSM ABN-AMRO Consumentenbond Gemeente Amsterdam Intel Twynstra Gudde EY NautaDutilh Vrije Universiteit Ziggo Leger des Heils DHL AkzoNobel Gemeente Assen SRH EMI Schiphol TNO KPMG Reclassering TNT KPN Ricoh Douwe Egberts MEE Springer LUMC Intratuin Essent ING Suiker Unie Sanofi Avans Hogeschool Belastingdienst GWK pwc Bosch Gemeente Tilburg Reaal Hogeschool Arnhem en Nijmegen Hewlett Packard Centric De Rechtspraak DeliXL NS Provincie Gelderland De Amersfoortse AH Nationale Nederlanden Struik Volvo GVB Deloitte Port of Rotterdam ARAG Equens Tebodin Honeywell Menzis Rijksoverheid Toshiba CGI Gasunie