Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085-732 6777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS


Wat wil je doen?

Vind hier het uitje dat je zoekt.

Zoek

Escape room dinerspel

Het escape room dinerspel, is een super leuke variant op alle super spannende escape rooms, die door het hele land aan het verschijnen zijn. Lijkt het jullie ook leuk om samen de moeilijke opgaves op te lossen? En lekker aan tafel onder het genot van een hapje en drankje je best doen? Dan is dit de ideale combinatie. Lossen jullie het mysterie voor het einde van de tijd op, dan is er feest. De door en door slechte kok wordt ontmanteld en zijn kwade weg naar vergiftiging van een groot deel van de bevolking zal nooit plaatsvinden. Als dat maar goed afloopt…

Tijdens deze avond (of middag in de vorm van een lunch) worden jullie welkom geheten om een heerlijke maaltijd te nuttigen. Tussen de gangen door hebben jullie de kans om het mysterie op te lossen in het zinderende escape room dinerspel. Zit er een hint in de menukaart, of moeten jullie elders in zoeken?

Escape room dinerspel voor alle doeleinden

Of jullie nou een vrijgezellenfeest hebben of een bedrijfsuitje? Dit super leuke spel is voor alle doeleinden geschikt. Het spel zal plaatsvinden in een sfeervol restaurant en omdat jullie bezig zijn een heus geheim te ontrafelen, is het zaak dat niemand er lucht van krijgt. Middels diverse hints en aanwijzingen puzzelen jullie je steeds verder richting de oplossing. Maar let op, er is maar 1 iemand die er van afweet en aan jullie kant staat. Hij/zij zal zich kenbaar maken en is de enige die jullie kan helpen tijdens het escape room dinerspel.

Het menu bestaat uit een 3 gangen verrassingsmenu. Hebben jullie bepaalde dieetwensen of dingen die jullie niet lusten. Geef deze dan bij je boeking door. Spanning, sensatie en tactiek zijn trefwoorden die zeker aan bod komen tijdens dit super leuke dinerspel dat helemaal van nu is.

Informeer gerust ook naar mogelijkheden in combinatie met andere uitjes. We kunnen er ook een leuk arrangement van maken.Selecteer de gewenste plaats voor meer details

Informatie


     Nog geen plaats gekozen...
     3 uur
     Vanaf 49,95 excl. BTW p.p.
     Vanaf 15 personen

     Plaats naar keuze
     3 uur
     49,95 excl. 21% BTW
     Vanaf 15 personen

Deze activiteit wordt in 224 plaatsen aangeboden.

Exclusief boekingskosten € 20,-


Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 34,50 excl. BTW p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Taart versieren

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Workshop Taart versierenJe gaat tijdens deze taartpimp workshop een prachtige taart decoreren en natuurlijk de vulling maken.

Meer info
Vanaf 31,50 excl. BTW p.p. | da. 3 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

The Target stadsspel

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

The Target stadsspelEen spannend spel, waarbij samenwerking en tactiek belangrijk zijn. Zorgen jullie ervoor dat de gangster zijn doel niet bereikt?

Meer info
Vanaf 15,50 excl. BTW p.p. | 1 uur | Vanaf 12 personen

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bootcamp workshop

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Bootcamp workshopDeze stoere workshop kan overal worden uitgevoerd en is voor iedereen toegankelijk.

Meer info
LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin LUMC Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin Intratuin