Hulp nodig bij het samenstellen van je uitje? Bel 085 7326777 of mail info@pinkpepper.nl

GSS

Teambuilding

Bedrijfs weekend weg

Voor een groot belasting advieskantoor hebben wij een heel weekend georganiseerd. Van zaterdagmiddag tot zondag ochtend hadden we de uitdaging de 150 medewerkers een uitdagend programma te bieden. We hebben in overleg een waanzinnig programma opgesteld in het sfeervolle Utrecht.  Lekker koken met z’n allen, verdeeld in groepen en daarna gemoedelijk en sfeervol genieten van alle zelf gemaakte heerlijkheden. Na een DJ workshop in de avond werd het geleerde meteen in uitvoering gebracht tijdens het feest door een deel van de groep. Een ander deel van de groep ontfermde zich over de cocktails die geleerd waren in deze shake workshop.

Nog niet iedereen was helemaal in frisse staat bij het ontbijt aanwezig, maar na een heerlijk uitgebreid buffet kon er weer vol energie gestart worden met de laatste activiteit, het Wie is de mol spel. Na de lunch die volgde ontvingen we veel positieve reacties en hebben we dit super leuke event afgesloten met een geslaagd gevoel.

Hebben jullie een speciaal thema of een idee dat niet in de standaard activiteiten lijst staat? Wij denken graag vrijblijvend mee om een unieke invulling van jullie evenement op maat te maken.

 Leuke workshops en vrijgezellenuitjes

Vanaf 45,- per pakket p.p. | 3 uur | Max. 6 personen per pakket

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Escape the City

Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest

Escape the City

Meer info
Vanaf 29,95 p.p. | 2 uur | Vanaf 10 personen

Bedrijfsuitje

Bedrijf in beeld

Bedrijfsuitje

Bedrijf in beeldJe bedrijf komt letterlijk in beeld. Je ziet het tijdens de workshop ontstaan op het schildersdoek. En natuurlijk wordt de muur op kantoor er na afloop een stuk mooier op.

Meer info
Vanaf 29,50 p.p. | ca. 1 uur | Vanaf 15 personen

Bedrijfsuitje

Percussie

Bedrijfsuitje

PercussieMuzikaal opzwepende percussie workshop!

Meer info
Plantronics
Artsen Zonder Grenzen
Jumbo
Ministerie van defensie
UPC
EY
Telfort
Boskalis
Connexxion
C1000